Logo
Bliv medlem
Logo
Bliv medlem

Kalender 2024

*Der tages forbehold for ændringer i programmet

Fredag, den 5. januar

TEMA

HERREKLUBBENS NYTÅRSTAFFEL 🎉🥂🎊

EVENT

HVEM VAR DE TRE OLSENBANDENMEDLEMMER...

...som mennesker... v/ forfatter og redaktør, Per Kuskner (Info). Aftenen akkompagneres af Herreklubbens kapelmester, Christian Wandel (Info) (Video)

Fredag, den 2. februar

TEMA

HERREKLUBBENS FASTELAVNSFEST 🎭🎉

Fastelavn er en fest, der oprindeligt blev afholdt om aftenen inden kirkens faste, der begynder askeonsdag i den syvende uge før påskedag. Forinden blev der spist, festet og afholdt forskellige konkurrencer og lege...

EVENT

Fredag, den 1. marts

TEMA

HERREKLUBBEN HYLDER KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG 🚺

Dagen mindes kvinders kulturelle, politiske og socioøkonomiske bedrifter. Den originale “Kvindernes Kampdag”, Den 8. marts i New York 1908. Efter New York delte København i 1910 også den dag.

EVENT

ULLA COLD - ROCCAZZINO

I næsten 40 år har hele Danmark kunnet synge med på hits som ”All My Love” og ”Elsk mig i nat”, der med Ulla Colds personlige stemme satte poporkestret Rocazino på danmarkskortet i starten af 80érne. Nu vender Ulla Cold tilbage til Ejby for at fortælle Herreklubben om sin egen barndom og opvækst i netop Ejby.

Fredag, den 5. april

TEMA

HERREKLUBBENS PÅSKEFROKOST 🐣🍺🐑

EVENT

Fredag, den 3. maj

TEMA

HERREKLUBBEN FEJRE DANMARKS BEFRIELSE 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰

Den 4. maj sætter vi stearinlys i vinduerne om aftenen for at fejre befrielsen fra tyskerne i 1945 efter 5 års besættelse.

EVENT

Fredag, den 7. juni

TEMA

HERREKLUBBENS SOMMER-ØLFESTIVAL 🍺🌞😎

Vores topengagerede ølentusiaster har været i aktion igen! De har ikke kun fyldt fustagerne, men også vores hjerter med glæde og forventning. Der er blevet tilsat en sjat kærlighed, en klyde eventyr og en teskefuld skøre ideer for at skabe den ultimative øloplevelse for vores højtforventningsfulde Herreklub-medlemmer. 🍻😄

EVENT

REJS MED TIL DET FASCINERENDE GIBRALTAR,

hvor historie og kultur mødes på en unik måde. Jørgen Fogelstrøms foredrag udforsker Gibraltars rige historie og dets betydelige rolle som brohoved mellem Afrika og Europa. Vi vil også dykke ned i spændende historier om byggeriet af Gibraltar, herunder Balticas rolle og udfordringer undervejs.

Gennem foredraget vil du opleve det daglige liv på denne enestående halvø, hvor smuglere, forskellige folkeslag, religioner og sprog skaber en unik mosaik af kulturer. Alt dette i et behageligt klima, der gør Gibraltar og Andalusien til en mindeværdig bopæl og arbejdsplads.

Musikquiz

leveret af Herreklubbens kapelmester, Christian Wandel

Fredag, den 6. september

TEMA

******🎉🎉🎉SURPRICE🎉🎉🎉******

EVENT

Fredag, den 4. oktober

TEMA

HERREKLUBBENS OKTOBERFEST 🌾🍺🎹

som den store tyske folkefest, fra 1810 på Theresienwiese i München, med schlagermusik og

Herreklubbens egenbryggede oktober-øl🍺.

EVENT

Fredag, den 1. november

TEMA

HERREKLUBBEN STØTTER MÆNDENES INTERNATIONALE KAMPDAG 💪💪💪

Dagen er en lejlighed til at fokusere på mænds sundhed, rette opmærksomhed på drenges og mænds bidrag til samfundet og familielivet samt fremhæve positive mandlige forbilleder. Arrangementets bredere og endelige mål er at fremme grundlæggende humanitære værdier.

EVENT

VEJEN FRA POLITI TIL POLITIK

Ken Kristensen, viceborgmester i Køge, deler sin opvækst præget af retfærdighed og sit spændende liv i politiet. Han har arbejdet i forskellige politi-specialafdelinger og haft kontakt med alle samfundslag, fra misbrugere og bandemedlemmer til erhvervslivet og diplomatiets verden. Dette foredrag omhandler både triste skæbner og livets mirakler, og giver indsigt i, hvorfor bekæmpelsen af kriminelle og terrorister er blevet en passion for ham

Fredag, den 6. december

TEMA

HERREKLUBBENS JULEFROKOST 🎅🍺🎄

Program offentliggøres ikke 🧑‍🎄

EVENT

Ejby Herreklub

Ejby IF Klubhus

Skovvang 1,

4623 Lille Skensved

CVR. nr.: 43 71 98 58

kontakt@ejbyherreklub.dk

Ejby Herreklubs facebookgruppe

Initieret af Ejby Borgerforening

Websitet ejes og publiceres af:

Ejby IF Herreklub

c/o Karsten Kjær

Moseskrænten 27, Ejby

4623 Lille Skensved

Danmark

kontakt@ejbyherreklub.dk