LogoBliv medlem
Logo
Bliv medlem

Nyt liv i den lille by

I skyggen af den historiske købstad Køge, grundlagt i 1288, og ikke langt fra den historiske slagmark fra 1677 ved Køge Bugt, finder vi Ejby. Denne lille by ligger også i umiddelbar nærhed af den nyligt opdagede Vikinge Borgring, et vidnesbyrd om områdets rige historie. Ejby er et sted, hvor tiden synes at have efterladt et særligt præg på dens mandlige befolkning, mange af dem føler sig fanget i en rutinepræget hverdag, der har dæmpet deres energi og ambitioner.

Men fra denne tilsyneladende stilstand er der opstået en bevægelse. En lille gruppe mænd, trætte af passiv underholdning og savnet af meningsfyldte fællesskaber, har besluttet at tage sagerne i egen hånd. De ønsker at bryde med den manglende dynamik og genopdage en følelse af formål og fællesskab.

Dette førte til etableringen af Ejby Herreklub den 15. december 2022. Klubben, som er et samlingspunkt for byens mænd, mødes 10 gange om året for at dele interesser såsom øl, mad og meget mere. Det er et sted, hvor venskaber blomstrer, og hvor mænd kan genfinde en følelse af stolthed og fællesskab.

Ejby Herreklub er mere end blot et mødested; det er et forsøg på at genoplive de maskuline dyder af broderskab, styrke og engagement i lokalsamfundet. Ved at samle mændene i Ejby håber initiativtagerne at skabe et miljø, hvor ægte forbindelser og meningsfulde aktiviteter kan finde sted, og hvor hver enkelt kan bidrage til at genoplive byens ånd.

Gennem dette initiativ viser Ejby, at selv i små samfund kan store forandringer finde sted, når folk samles om et fælles mål. Ejby Herreklub er et vidnesbyrd om, at det aldrig er for sent at ændre kurs og genopdage glæden ved fællesskab og fælles formål.

Kontakt

Ejby IF Herreklub

c/o Karsten Kjær

Moseskrænten 27, Ejby

4623 Lille Skensved

CVR. nr.: 43719858

kontakt@ejbyherreklub.dk

Website

Legal ejer: Ejby IF Herreklub

Cookie- og Privatlivspolitik

Kontakt redaktør