LogoBliv medlem
Logo
Bliv medlem

Samtykkeerklæring til brug af billeder og kontaktoplysninger i Ejby Herreklub

Automatisk samtykke for medlemmer af Ejby Herreklub

Jeg, som medlem af Ejby Herreklub, giver hermed samtykke til brug af billeder og kontaktoplysninger i Ejby Herreklub. Mit samtykke er beskrevet nedenfor.

Hvis jeg ikke ønsker at give mit samtykke eller hvis jeg ønsker at tilbagetrække mit samtykke, skal dette skrives til bestyrelsen i Ejby Herreklub på mail: kontakt@ejbyherreklub.dk.

Ekstern kommunikation*

Jeg giver hermed samtykke til, at Ejby Herreklub må benytte billeder og video i trykte og digitale medier, hvor jeg er på i kombination med mit navn under forudsætning af, at billederne bliver brugt i en sammenhæng, der ikke har en objektiv krænkende karakter.

*Ekstern kommunikation foregår typisk på åbne platforme hvor alle, også dem uden for Ejby Herreklub, har adgang til at se det. Åbne platforme er eksempelvis Facebook, Ejby Herreklubs hjemmeside og lignende.

Intern kommunikation*

Jeg giver hermed samtykke til, at Ejby Herreklub må dele mine kontaktoplysninger, herunder e-mail, telefonnummer og adresse, alene med medlemmer af Ejby Herreklub.

*Intern kommunikation foregår typisk i Ejby Herreklubs lukkede Facebook-grupe, i e-mails og på andre medier som alene giver medlemmer af Ejby Herreklub adgang.

Varighed og tilbagetrækning

Tilladelsen gives så længe mit medlemskab i Ejby Herreklub er aktivt. Jeg kan dog til enhver tid tilbagetrække mit samtykke, dog ikke for allerede trykt materiale. Henvendelse skal ske skriftligt til Ejby Herreklub på kontakt@ejbyherreklub.dk.

Bemærk, at nogle søgemaskiner indekserer billeder fra hjemmesider. Det betyder, at selv om Ejby Herreklub fjerner billedet fra sin hjemmeside, kan billedet i nogle tilfælde stadig søges frem via en søgemaskine.

Bestyrelsen, 31. januar 2023

Kontakt

Ejby IF Herreklub

c/o Karsten Kjær

Moseskrænten 27, Ejby

4623 Lille Skensved

CVR. nr.: 43719858

kontakt@ejbyherreklub.dk

Website

Legal ejer: Ejby IF Herreklub

Cookie- og Privatlivspolitik

Kontakt redaktør