LogoBliv medlem
Logo
Bliv medlem

Pressesektion

Ejby Herreklub er en forening grundlagt i 2022 i Ejby ved Køge, med det formål at bekæmpe mænds ensomhed og mistrivsel gennem meningsfulde aktiviteter og socialt samvær. Klubben er et lokalt initiativ, der bringer mænd sammen omkring fælles interesser og skaber et stærkt fællesskab i lokalsamfundet.

Formålet med Ejby Herreklub er at skabe et rum, hvor mænd kan mødes og socialisere omkring emner og aktiviteter, der interesserer dem. Dette kan spænde bredt fra at lave mad sammen, brygge øl, til at arrangere events og foredrag. Klubben tilbyder et aktivt medlemskab, hvor medlemmerne engagerer sig i at styrke fællesskabet ved at deltage i forskellige aktiviteter og bidrage til klubbens formål.

En central del af Ejby Herreklubs identitet er dens engagement i velgørende formål og lokale initiativer. Klubben deltager aktivt i lokale projekter og arrangementer, og dens medlemmer bidrager gerne til at gøre en positiv forskel i lokalsamfundet.

Ejby Herreklub har tiltrukket en mangfoldig gruppe af mænd fra forskellige aldre og baggrunde. Dette bidrager til et dynamisk og inkluderende fællesskab, hvor medlemmerne kan lære af hinanden og udveksle erfaringer og perspektiver.

Gennem sit arbejde har Ejby Herreklub haft en positiv indflydelse på lokalsamfundet. Klubben har skabt et stærkt fællesskab, der ikke kun gavner dens medlemmer, men også bidrager til at styrke båndene i lokalsamfundet og fremme trivsel og samhørighed blandt dets indbyggere.

Downloads

Logo

Logoer i forskellige formater og størrelser.

Søg her

Billeder

Stemningsbilleder som frit kan benyttes.

Søg her

Presseansvarlig

Kontakt vores presseansvarlige.

Skriv her

Kontakt

Ejby IF Herreklub

c/o Karsten Kjær

Moseskrænten 27, Ejby

4623 Lille Skensved

CVR. nr.: 43719858

kontakt@ejbyherreklub.dk

Website

Legal ejer: Ejby IF Herreklub

Cookie- og Privatlivspolitik

Kontakt redaktør